Cerimònia de foc

La nit sobre el Mediterrani. La lluna i les espelmes ens il·luminen la cerimònia sobre la sorra...

A la sorra, un cercle de torxes enceses. Hi ha un passadís que indica el camí d'entrada. A poc a poc, els convidats, amb una espelma a la mà, se situen a l'interior del cercle i, alhora, formen un cercle humà. Al centre, una foguera que crema.

Sona la música i per les escales hi apareix el nuvi. A la mà porta una espelma més gran que la dels convidats; és gairebé un ciri. La mare l'acompanya del braç. Mai no se n'havia sentit tan orgullosa. L'acompanya fins al centre del cercle de foc. Ell somriu feliç als convidats, que el miren de manera entranyable.

Ara és el torn d'ella. Baixa per l'escala del braç del seu pare i porta la mateixa espelma que el nuvi. El pare té els ulls vidriosos; està emocionat. L'acompanya fins al centre. Ella se situa al costat del seu futur marit.

Després de la cerimònia han preparat una ofrena de desitjos. Tots els convidats han escrit un desig en un fanalet. Els encenen amb l'espelma, tots alhora, i els fanalets s'enlairen lentament. L'emoció es deixa sentir en l'ambient.

Has pensat mai que podies utilitzar un dels quatre elements per al teu casament?

Una cerimònia de foc és inoblidable.

T'hi atreveixes?

Subscriu-te a la nostra Newsletter.

Experts A Barcelona

C/ Sant Antoni Maria Claret, 18, ent. 7.

08202 Sabadell

Barcelona

Experts A Girona

C/ Prat, 8, 1r.

17430 Santa Coloma de Farners

Girona

Ens dediquem a les emocions ja que sense elles res té sentit.