Balles?

En aquesta ocasió dues persones valentes ens van proposar una entrada diferent, inusual... volien que fos una entrada divertida i original.

Van decidir que entrarien ballant. Per aconseguir un bon impacte, sorprendrien els seus amics més propers demanant-los que entressin amb ells.

Teníem el dilema de com dir-ho als futurs còmplices, ja que ens havien avisat que la seva por escènica podria ser un problema. Aquest va ser el motiu que ens va portar a reunir-los solament amb dues setmanes d'antelació. Vam pensar que, d'aquesta manera, no podrien fer-se enrere.

Ens vam reunir en una cafeteria molt a prop de l'espai elegit per a la celebració. Cap d'ells podia imaginar que acabarien fent un primer assaig d'entrada a la cerimònia.

Va ser molt divertit veure les cares que hi van fer en comunicar-los que havien de ballar... cap d'ells s'esperava una cosa així.

Després de fer la divisió dels grups i ensenyar-los els passos bàsics, ens vam dirigir cap a la zona d'assaig, que seria el mateix espai que el dia de la celebració.

Va ser molt divertit i es van implicar completament.

Cal fer esment especial a la participació del pare de la núvia, que es va deixar portar. Encara que deia que ell no sabia ballar, ho va fer de meravella i ens va sorprendre a tots amb una improvisació que li va quedar perfecta.

Els convidats van riure, van aplaudir, es van emocionar, i tot va anar tal com estava previst.

Dóna-li un punt d'originalitat a la teva festa!

Subscriu-te a la nostra Newsletter.

Experts A Barcelona

C/ Sant Antoni Maria Claret, 18, ent. 7.

08202 Sabadell

Barcelona

Experts A Girona

C/ Prat, 8, 1r.

17430 Santa Coloma de Farners

Girona

Ens dediquem a les emocions ja que sense elles res té sentit.