Una cançó personalitzada

Una lletra creada per una amiga dels nuvis. La font d'inspiració, els nuvis i el seu casament. Els cantants, els convidats. La missió encomanada, sorprendre'ls.

Aquest cop tenim una còmplice. Una de les amigues de la núvia ha canviat la lletra de la cançó preferida de la V. i del L.

Hem d'aconseguir sorprendre els nostres nuvis.

Vam dividir els convidats en dos grups en funció de l'hora d'arribada. El primer grup el formaven els amics i algun familiar. Els van dirigir cap al lloc de la cerimònia. El temps jugava al nostre favor, ja que podíem explicar-los, sense massa pressa, el funcionament del que estàvem preparant, i fer-hi un petit assaig.

És molt divertit veure un grup d'amics cantant una cançó molt coneguda (com ara My Heart Will Go On, tema de Céline Dion, b.s.o Titanic) amb una lletra diferent, una lletra creada per i per als nuvis.

Una companya nostra els dirigeix durant l'assaig. Els convidats estan tan disposats que, només d'assajar la cançó quatre vegades, en tenen prou.

Una component de l'equip espera els nuvis i la resta de convidats per donar-los la benvinguda. Ens truca per telèfon i ens avisa que ja hi arriben. Ens fa notar que el grup d'amics canta amb tanta força i entusiasme, que se'ls sent des de la casa, que es troba a 300 m.

Després de l'assaig amb tant d'èxit, i sabent del cert que la meitat dels convidats donaria suport amb les seves veus a l'altra meitat, vam començar la celebració. És clar que la L. i en V. no es van adonar de res.

Un detall: els nuvis han serigrafiat samarretes, una per a cadascun dels convidats. Hi ha una foto dels nuvis i la frase "Jo també hi vaig ser".

Tot passa amb normalitat. Durant el banquet, i sense que la L. i en V. se n'adonin, un component de l'equip s'encarrega d'avisar la resta de convidats i explicar-los-en el funcionament.

Ara és el moment del ram. La L i en V. han decidit llançar-lo des de la finestra del pis de dalt fins al pati on se celebra el banquet. Així, que aprofitarem aquesta oportunitat.

Ràpidament, i mentre una altra companya els entreté al pis de dalt, repartim les samarretes i els indiquem com i on han de situar-se per al "moment cançó". Cadascun d'ells està situat on estava previst i porten posada la samarreta.

La L. i en V. baixen per l'escala que dóna a la zona de ball. Sona la música i tots, a l'uníson, comencen a cantar. La lletra és emocionant.

Els nuvis riuen i ploren alhora, sense deixar de mirar atònits els convidats...

En aquest ocasió cal agrair la col·laboració a la nostra còmplice i amiga de la L. i en V.

Vols veure les habilitats artístiques dels teus familiars i amics?

Aquí t'hi deixem la idea.

Subscriu-te a la nostra Newsletter.

Experts A Barcelona

C/ Sant Antoni Maria Claret, 18, ent. 7.

08202 Sabadell

Barcelona

Experts A Girona

C/ Prat, 8, 1r.

17430 Santa Coloma de Farners

Girona

Ens dediquem a les emocions ja que sense elles res té sentit.